top of page
Image by Janke Laskowski

ZAVAROVALNA AGENCIJA
BROKER B.B. d.o.o.

O NAS IN NAŠEM DELU

Podjetje s polnim nazivom Zavarovalna agencija Broker B. B. d.o.o. je danes ena izmed prepoznavnejših agencij Zavarovalnice Save oziroma predhodno Zavarovalnice Maribor.

VIZIJA IN POSLANSTVO

S svojim delovanjem želimo ustvariti okolje, ki bo našim strankam in poslovnim partnerjem zagotavljalo celoten servis - od sklenitve zavarovanja do likvidacije škode. Prizadevamo si, da bi z našim trudom strankam prihranili nepotrebne poti in jim olajšali zapletenost zavarovalniških poslov.

USTANOVITEV

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991 in od takrat naprej počasi širimo svoje znanje, kader in kakovost dela. Podjetje danes zaposluje 13 ljudi, ki s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami skrbimo za zadovoljstvo strank.

VABLJENI

Vljudno vabljeni tudi v naše poslovne prostore na Ulica Staneta Severja 9B, Maribor. Zemljevid lokacije, za vašo lažjo pot, je objavljen na strani KONTAKTI kjer pa najdete tudi naše druge podatke.

je danes ena izmed vodilnih družb v Podravju na področju sklepanja najrazličnejših zavarovanj.
S svojim delovanjem želimo ustvariti okolje, ki bo našim strankam in poslovnim partnerjem zagotavljalo popolno storitev - od svetovanja pri sklenitvi zavarovanja, do pomoči pri reševanju škodnega primera.
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991, tako da že več kot 25 let nudimo kakovostne storitve vsem našim strankam. Zaradi tega se obseg strank, zvestim ekipi družbe Broker B.B., širi iz leta v leto.
V podjetju danes sodeluje 13 zaposlenih, ki s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami skrbimo za zadovoljstvo naših strank.
Smo strokovna in neodvisna ekipa zavarovalniških svetovalcev.
Imamo vse potrebne licence in dovoljenja za delo, ter smo zavezani z etičnim kodeksom.
Naše poslovanje temelji na individualnem pristopu.
Svoje delo dojemamo kot poslanstvo pomagati ljudem pri zagotavljanju varnosti.

NAŠA EKIPA

NAŠE POSLOVANJE NE BI BILO ENAKO, BREZ EKIPE

NAŠIH IZKUŠENIH ZAVAROVALNIH ZASTOPNIKOV

NAŠI PROSTORI

NAŠI PARTNERJI

Logo Sekura

SEKURA

Logo Sconto
bottom of page