top of page
Image by Tony Pham

MOTOR

ZAVAROVANJE ZA MOTORNA KOLESA

Sklenite ugodno in izjemno prilagodljivo Zavarovanje za motorna kolesa ter se na vsako pot odpravite z manj skrbi in z več samozavesti.

KOMU JE NAMENJENO?

Zavarovanje smo ustvarili za vse, ki želite svoje motorno kolo uporabljati v prometu ter morate zato imeti sklenjeno obvezno Zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO) in registrirano motorno kolo. S sklenitvijo zavarovanja si lahko zagotovite finančno zaščito v primeru nesreče z motornim kolesom ali škode na njem.  

Zavarovanje za motorna kolesa je tudi odlična priložnost za vse, ki ste svojega jeklenega konjička kupili s kreditom ali na leasing. To zavarovanje vam omogoča večjo finančno varnost ob nepredvidljivih dogodkih, saj morate v primeru nesreče poskrbeti tako za stroške popravila vozila kot za obrok financiranja. 

Predmet zavarovanja je vaše motorno kolo z vsemi sestavnimi deli, ki so vgrajeni in pritrjeni v oziroma na motorno kolo in so navedeni na zavarovalni pogodbi.

KAJ VKLJUČUJE?

Vsi lastniki (in uporabniki) motornih koles morate imeti sklenjeno Zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO), ki je zakonsko obvezno in eden izmed pogojev za uporabo motornega kolesa v prometu. K temu pa lahko dodatno priključite še vrsto drugih zavarovanj iz naše ponudbe:

  • Zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO), 

  • kasko zavarovanje*,

  • zavarovanja, namenjena vozniku in potnikom*,

  • Moto asistenco *.

Image by Francisco Requena
*ob nagradnji oziroma dopolnitvi
bottom of page