DOM

 

ZAVAROVANJA OBJEKTOV

Ne tvegajte in zavarujte svoje premoženje pred vrsto nevarnostmi, ki bi lahko ogrozilo obstoj vašega premoženja. Na voljo je več paketov zavarovanja, vsakemu pa seveda pripada višina kritja in pripadajoča zavarovalna premija. Zavarovanje lahko izbirate na dejansko ali novo vrednost, pri kateri sta vključeni osebna in pravna asistenca. Zavarovanja se sklepajo od enega do deset let. Upoštevajo se popusti na vrsto plačila in dobo trajanja police.

 

ZAVAROVANJA STANOVANJ ( ETAŽNE LASTNINE)

Tako kot hiša je pomembno tudi vaše stanovanje v blokih, večstanovanjskih hišah, vrstičnih hišah … Tudi tu ne tvegajte, temveč zavarujte svoje stanovanje pod podobnimi pogoji kot hišo. K temu zavarovanju lahko prav tako priključite zavarovanje stanovanjske opreme. Tudi tukaj lahko izbirate med zavarovanjema na novo ali dejansko vrednost. Vsaki izbrani vrsti pa pripadajo višine zavarovalnih vsot in letna premija. Zavarovanja se sklepajo od enega do deset let. Upoštevajo se popusti na vrsto plačila in dobo trajanja police.

 

ZAVAROVANJA STANOVANJSKE OPREME

Ne smete pozabiti na stanovanjsko opremo. Toliko nevarnosti kot grozi stanovanjski hiši, toliko nevarnosti grozi tudi vaši stanovanjski opremi. Tudi tukaj lahko izbirate med zavarovanjema na novo ali dejansko vrednost. Vsaki izbrani vrsti pa pripadajo višine zavarovalnih vsot in letna premija. Zavarovanja se sklepajo od enega do deset let. Upoštevajo se popusti na vrsto plačila in dobo trajanja police.